Passie in fotografie

Laatste nieuws

6 months ago

Macro challenge dag 2 alles wat leeft

6 months ago

Macro challenge dag 1 Water

6 months ago

Eens iets nieuws proberen 😉

7 months ago

Geslaagde aftrap in Brugge by night voor een boeiend en vooral plezant jaar met een toffe bende.

7 months ago
Foto's uit het bericht van Studio Stijn Streuvels - Fotoclub Avelgem

Proficiat Stefanie met jou geslaagde foto tentoonstellingen👍

7 months ago

Het is bijna zover! Vrijdag gaan we van start! Iedereen is welkom, gratis entree. Kom jij ook even langs?

8 months ago

Als kers op de taart, van alle ervaringen die ik geleerd heb in deze fotoclub, mag ik 10 van mijn eigen Kunstwerken tentoonstellen in de K-Trolle in Roeselare.

Wil jij weten wat voor foto-art je ... See more

11 months ago
Foto's uit het bericht van Studio Stijn Streuvels - Fotoclub Avelgem

Een leuke daguitstap aan de Opaalkust achter de rug met een zalig najaarszonnetje, een tof en leergierig gezelschap😀 Dank u wel aan de onze chauffeur om ons veilig en comfortabel thuis te brengen ... See more

11 months ago

Voorbereiding daguitstap Opaalkust deel 2👍

« 3 of 6 »

Geschiedenis CLUB

De eerste vergaderingen van Fotoclub STUDIO STIJN STREUVELS had plaats op 31 januari 1997 in een lokaaltje boven de Avelgemse brandweerkazerne.

In November 1997, ter gelegenheid van de Avelgemse Feestworp en in samenwerking met kunstkring Akriel pakten we uit met een eerste tentoonstelling, waarmee meteen de eerste steen was gelegd tot wat zou uitgroeien tot onze tweejaarlijkse kunsthappening KUNST ONTSLUIERD.

Na wat omzwerven en zoeken vonden we een ruimte boven Het Café Oud Gemeentehuis waar we ons lokaal konden inrichten en ook konden beschikken over een ruime zaal voor tentoonstellingen en andere activiteiten.

Wie echter had gedacht dat we daarmee definitief onder dak waren, kon twee jaar later zijn mening herzien. Toen inspectiediensten de volledige bovenverdieping van de café onbewoonbaar verklaarden, omdat stabiliteit van het gebouw in twijfel was getrokken, moesten we terug een andere locatie zoeken.

In april 2003 besloot het bestuur om met de club onder de paraplu van de CULTURELE CENTRALE/LINX+ schuil te gaan.

Dit besluit had tot gevolg dat we met ons hele hebben en houden konden verhuizen naar zaal “De Meibloem” in de Doorniksesteenweg 66 te Avelgem, waar we hopen nog vele jaren te kunnen blijven.

Mail ons.

Volg ons.